Jualan di kaskus

Gw sudah mulai jualan online dari jaman kultiply happening… sekitar tahun 2008/2009.  Terus pindah ke blogspot dan wordpress, mulai buat fan page fb sampai punya webstore khusus http://www.kiosdelima.com dan http://www.etalastic.com.  Tapi, gw tuh  sangat ga familiar jualan di kaskus.   Heheheh… gw sih ngerasa semacam aib gituh.. sebagai pedagang online kok ya ga eksis di kaskus x)

Udah 2x masang iklan, closingnya bukan di kaskus.

Nah, sekatang gw mau jual samsung galaxy,tab 2 10.1 dan hanya gw pasang iklannya di kaskus.  Semoga bisa closing di kaskus ya… hahahahahaa

Ini penampakan iklannya. 

image

Kalo ada yg minat ke kaskus ya… #tetep  =)

About permatasuri

Dreamer, lovely wife, great bussiness women (will be!). Love to read and write, also organization activist. Travelling, Food lover, sometimes cooking. Insterested in craft, sewing, kniting. Marriege with Iman Sulaeman, a lovely guys, handsome and of course my angel.
This entry was posted in gado-gado and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s